Συνεργάτες

Συνεργάτες

Η B.L.S. – Best Light Solution στην προσπάθεια να παρέχει νέες λύσεις και προϊόντα στον τομέα του αστικού, οδικού και του φωτισμού εξωτερικών χώρων συνεργάζεται, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος, με την ιταλική εταιρεία AEC Illuminazione.

Με πάνω από 60 χρόνια δραστηριοποίησης στον τομέα του φωτισμού δημόσιων και ιδιωτικών εξωτερικών χώρων, η AEC Illuminazione παρέχει στους πελάτες της, την καλύτερη υποστήριξη και προμήθεια προϊόντων φωτισμού συνδυάζοντας ποιότητα, αισθητική και λειτουργικότητα.

Τα προϊόντα της AEC είναι το αποτέλεσμα ενός πολυτομεακού έργου, που πραγματοποιείται σε σύγχρονους χώρους εργασίας και διαμορφώνεται από τις μονάδες παραγωγής ως τα εξελιγμένα της εργαστήρια, όπου η ασφάλεια και η απόδοση δοκιμάζονται από εξειδικευμένο και συνεχώς ενημερωμένο προσωπικό.

Τα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και οι εξελιγμένες διαδικασίες αυτοματισμού αποτελούν μέρος της φιλοσοφίας ενός «συστήματος συνολικής ποιότητας», κατά το οποίο δίνεται μεγάλη προσοχή στη συνεχή ενημέρωση, ακολουθώντας τις τελευταίες τεχνολογίες φωτισμού.

Η AEC Illuminazione διακρίνεται για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της, σύμφωνα με τις διεθνείς τεχνικές προδιαγραφές των προτύπων ISO 9001: 2015, ISO 45001: 2018, 14001: 2015 καθώς και την ευρωπαϊκή πιστοποίηση ENEC.

Best Light Solution

Τα Έργα μας

Η εταιρεία προσφέρει τις καλύτερες λύσεις φωτισμού για την κάλυψη οποιωνδήποτε απαιτήσεων έργου, με τη βοήθεια ενός πολύ ικανού προσωπικού, ειδικού λογισμικού και μιας ευρείας τεχνικής βιβλιογραφίας.

BLS

Λόγοι που μας προτιμούν

Decorative section divider

Μερικά από τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ
100%
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
100%
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
100%
Μετάβαση στο περιεχόμενο