Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Background Image

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

BLS - BEST LIGHT SOLUTION

Ιστορικό

Decorative section divider

H B.L.S. AE ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2016 από τον Μπαμπουκλή Γεώργιο με αντικείμενο τον αστικό, οδικό και αθλητικό φωτισμό. Στην πορεία προστέθηκε με επιτυχία ο επαγγελματικός φωτισμός (κτήρια γραφείων – βιομηχανικά κτήρια) και ο αρχιτεκτονικός φωτισμός (ανάδειξη αρχαιολογικών χωρών – εμπορικά καταστήματα – ξενοδοχεία)

Η σύντομη φαινομενικά πορεία της εταιρείας δεν απηχεί στην εμπειρία, καθώς τόσο ο ιδρυτής, όσο και τα άτομα που την στελεχώνουν, δραστηριοποιούνται στον χώρο για περισσότερα από 20 χρόνια.

Σταθμό στην ιστορία της BLS αποτελεί η συνεργασία και η αποκλειστική αντιπροσώπευση της AEC ILLUMINAZIONE Srl, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες αστικού και οδικού φωτισμού στην Ευρώπη.

Φιλοσοφία

Decorative section divider

Η εταιρεία μας είναι ανθρωποκεντρική και επιδιώκει  την αποδοτικότερη και ποιοτικότερη λύση για τον κάθε πελάτη, προσαρμοσμένη στις εκάστοτε ανάγκες.

Σημαντικότερος στόχος μας είναι να υποδεχθούμε και να εντάξουμε στην οικογένεια της BLS κάθε πελάτη και συνεργάτη που θα απευθυνθεί σε εμάς θέτοντας σε προτεραιότητα την καλύτερη τεχνοοικονομική πρόταση για αυτόν.

Η άψογη συνεργασία, οι κοινοί στόχοι και η προσήλωσή μας στη χρήση επώνυμων και ποιοτικών προϊόντων, παράγουν το καλύτερο αποτέλεσμα, γεγονός που μας καθιστά μία από τις πιο αξιόλογες εταιρείες στην ελληνική αγορά.

Διαθέτουμε ένα άρτιο τμήμα μελετών και υποστήριξης προϊόντων από μηχανικούς, καθώς δεν επιδιώκουμε μόνο την πώληση φωτιστικών, αλλά και την παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων φωτισμού.

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Έργα σε ολόκληρη την Ελλάδα

Μετάβαση στο περιεχόμενο